imagesbannerswelkomactueelflowerillustrationworkshop.jpg

 Bestellingen voor Moederdag kunnen via mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.of via het formulier op de website. De winkel is gesloten van 29 april tot en met 5 mei. Maar bestellingen zijn welkom.

 

Elke laatste woensdag van de maand zijn er kinderworkshops.

Thema's die aan bod komen zijn : flowerframing, een kokedama hangplantje, een plantenhanger knopen e.a.

 

Workshops voor volwassenen.

Denk aan een Bloementuintje, een Plantenhanger of een eigengeschikt Veldboeket in mooie vaas.

Marieke geeft seizoensgebonden workshops.

Voor 3 of meer personen, kunnen we samen ook een datum prikken, in mijn winkel. Op een moment dat het jóu schikt! Dit kan bijvoorbeeld ook op een zaterdagochtend.

Bel even om jouw idee met mij af te stemmen.

 

voorlopige AGENDA voorjaar 2020

woensdag 29 januari, 19 februari, 25 maart, 22 april: Kinderworkshop. Gezellige middag van 14.00u tot 16.00u waarin we een seizoensgebonden activiteit gaan doen. Iets maken waar je blij van wordt met natuurlijke materialen, 14.50 €

woensdag 18 maart, 15 april, 10 juni: Workshop Sieraden maken, Beads by Nozuno. Ken je de mooie oorbellen en armbanden in onze winkel? SIeradenmaakster, Christine de Jongh (NOZUNO), gaat ons leren om zelf sieraden te maken. Beads by Nozuno; altijd een gezellige avond! Tijdstip: 19.00u-21.30u, 32.50€

zaterdag 21 maart: Mindfulnesswandeling  Toos Driessen (www.toosdriessen.nl) neemt je mee op een Mindfulnesswandeling door de Genneperparken. Tot rust komen met een wandeling waarin aandacht voor het moment en jezelf centraal staan. Volop ontspanning dus. Je eindigt met een verassende boodschap aan jezelf. Daar heeft Toos een prettige kijk op. Tijdstip: 9.30u-10.30u Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrag mag ook.

Zaterdag 21 maart: Cursusreeks Werken met groen uit het seizoen. Workshop: een Voorjaarstuintje maken. Jaja, op de allereerste échte Lentedag maak jij een tuintje van mos en voorjaarsbloemen. Om binnenshuis lang van te genieten, ook als het onverhoopt toch weer eens regent buiten. Tijdstip 10.30u-12.30u

De Workshop is onderdeel van een cursusreeks van 3 keer. Je kunt je ook een afzonderlijke worshop volgen. Kosten: 3 maal meedoen: 90 €, Sluit je 1 keer aan dan betaal je 35 €

Zondag 28 maart Workshop Voorjaarstuintje bij Buutvrijvoordehelepot in Best 14.00u-16.00u kosten 35 €

Het wordt een traditie om in elk seizoen een workshop te geven bij de gastvrije meiden van Buutvrij. Een fijne locatie in Best waar het buiten én binnen heel gezellig is. Ik hoop dat we weer in de kas kunnen zitten.

Voorlopend op April

Zaterdag 4 april Cursusreeks Groen-uit-het-seizoen. Workshop Bloemennest 10.30u-12.30u

Woensdagavond 15 april Sieradenworkshop door NoZuNo 19.00u-21.30u

Zaterdag 18 april Cursusreeks Groen-uit-het-seizoen. De inhoud ligt nog open. 10.30u-12.30u

Je bent weer van harte welkom!

In de winkel is plaats voor maximaal 6 personen.

Er zijn beperkte plaatsen en vól=vól.

 

Elke donderdag Open Atelier tussen 11.00u en 15.00u.

Open atelier 

Omdat ik van klanten terugkrijg dat ze zo tot rust komen in de winkel of enthousiast worden om iets te komen maken heb ik iets bedacht. Elke donderdag is het OPENATELIERDAG. Buiten alle workshops om kan je je met bloemen en planten komen uitleven.

Je kunt ook een persoonlijk kado maken voor een bijzondere gelegenheid of bijvoorbeeld een leuk tafelstuk. Verzin het maar.

Geef vantevoren door dat je wilt komen, hoe laat en zo je wilt, wat je graag wilt komen maken. De winkelruimte en mooie seizoensmaterialen bieden je de gelegenheid om creatief en ontspannen aan de slag te gaan. Onder inspirerende en enthousiasmerende begeleiding van een creatief en coachend bloemist ;) 

Je investering : 10 euro plus materiaalkosten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.