imagesbannerswelkomactueelflowerillustrationworkshop.jpg

 

Elke laatste woensdag van de maand zijn er kinderworkshops.

Thema's die aan bod komen zijn : flowerframing, een kokedama hangplantje, een plantenhanger knopen e.a.

 

Bloemworkshops voor volwassenen.

Denk aan een Bloementuintje, een Plantenhanger of een eigengeschikt Veldboeket in mooie vaas.

In elke jaargetijde zijn er workshops.

Voor 3 of meer personen, kunnen we samen ook een datum prikken, in mijn winkel aan de orchideeënstraat. Op een moment dat het jóu schikt! Dit kan bijvoorbeeld ook op een zaterdagochtend.

Bel even om jouw idee met mij af te stemmen.

 

 AGENDA najaar 2019.

donderdag 21 november: Bloemenkrans met droogbloemen 19.00u-21.00u, 30 €

zaterdag  23 november: Mindfulness Wandeling met wandelcoach Janine van Kampen 14.00-16.00u. Daarna thee, koffie en lekkers bij Bloemverhalen. 12.50 € (mantelzorgers krijgen 5€ korting)

woensdag 27 november : Kinderworkshop. Gezellige middag van 14.00u tot 16.00u waarin we een seizoensgebonden activiteit gaan doen. Iets maken waar je blij van wordt met natuurlijke materialen.

woensdag 27 november en 11 december: Workshop Sieraden maken, Beads by Nozuno. Ken je de mooie, kleurige armbanden in onze winkel? De maakster, Christine de Jongh (NOZUNO), gaat ons leren om een tof sieraad te maken. Beads by Nozuno; een gezellige avond! Tijdstip: 19.00u-21.30u, 32.50€

zaterdag 30 november: Kokedamahanger met bloembollen 14.00-16.00u, 25€

zaterdag 14 december: Winterworkshop bij Buutvrij voor de hele pot, in Best Tijdstip: 13.30u/16.00u

donderdag 19 en vrijdag 20 december: Kerstworkshop 19.30-21.30u 30€/32.50€

 

Elke donderdag Open Atelier tussen 11.00u en 15.00u.

Open atelier NIEUW

Regelmatig horen we van klanten terug dat ze zo tot rust komen in de winkel. Tijdens een workshop raken deelnemers enthousiast om met hun handen bezig te zijn. Dit bracht ons op het volgende idee. Als je het leuk vindt of eraan toe bent om buiten de workshops, lekker met planten en bloemen bezig te zijn, ben je welkom op de OPENATELIERDAG op donderdag. 

Je kunt dit dagdeel ook gebruiken om een persoonlijk kado te maken voor een bekende of voor een bijzondere gelegenheid. Denk aan een mooi boeket met vaas voor een bruiloft of verjaardag. Een welkomsplantenhanger bij een verhuizing of een sfeervol tafelstuk voor een speciaal etentje.

Geef vantevoren door dat je langs wilt komen, hoe laat en zo je wilt, wat je graag wilt komen maken. De winkelruimte en mooie materialen bieden je de gelegenheid om creatief en ontspannen aan de slag te gaan. Onder inspirerende en enthousiasmerende begeleiding van een creatief en coachend bloemist ;) 

Je investering : 10 euro plus materiaalkosten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.