imagesbannerswelkomactueelflowerillustrationworkshop.jpg

 

Elke laatste woensdag van de maand zijn er kinderworkshops.

Thema's die aan bod komen zijn : flowerframing, een kokedama hangplantje, een plantenhanger knopen e.a.

 

Bloemworkshops voor volwassenen.

Denk aan een Bloementuintje, een Plantenhanger of een eigengeschikt Veldboeket in mooie vaas.

Ook geef ik workshops in de mooie omgeving van 't Schutterke, rendierveld 40 in Eindhoven

Voor 3 of meer personen, kunnen we samen ook een datum prikken, in mijn winkel aan de orchideeënstraat.

Op een moment dat het jóu schikt! Dit kan bijvoorbeeld ook op een zaterdagochtend.

Bel even om jouw idee met mij af te stemmen.

 

 AGENDA voorjaar 2019.

woensdag 30 januari, 27 februari, 27 maart, 17 april, 22 mei en 26 juni : Kinderworkshop. Gezellige middag van 14.00u tot 16.00u waarin we een seizoensgebonden activiteit gaan doen. Iets maken waar je blij van wordt met natuurlijke materialen.

donderdag  9 mei  en 13 juni: Workshop Sieraden maken. Ken je de mooie, kleurige armbanden in onze winkel? De maakster, Christine de Jongh (NOZUNO), gaat ons leren om een tof sieraad te maken. Beads by Nozuno; een gezellige avond! Tijdstip: 19.00u-21.30u.

donderdag woensdag 15 mei, vrijdag 24 mei, woensdag 29 mei, vrijdag 7 juni: Flowerillustrationworkshop met Marianne. Diverse technieken, voor iedereen geschikt. Vind je eigen stijl. English spoken.

zaterdag 25 mei: Flower-IllustrationWorkshop bij Buutvrij voor de hele pot, in Best Tijdstip: 14.00u/16.00u

Elke donderdag Open Atelier tussen 11.00u en 15.00u.

 Flower-Illustration NIEUW

Niets is zo ontspannend als een avondje lekker tekenen of schilderen. Heerlijk uit-het-hoofd en ín-je-creativiteit, mooie bloemen natekenen onder begeleiding van een illustrator. Tekenen=observeren, leren kijken en zo objectief mogelijk weergeven. Uiteindelijk geef je er zelf natuurlijk je eigen draai aan. En zo ontstaat een eigen handschrift. Moeilijk? Nee hoor. Voorop staat een avondje genieten, kijken en doen. Met bloemen en kleurpotloden als je instrument. Beginneling of ervaringsdeskundige, iedereen kan meedoen. Zien we jou ook een keer? 

Open atelier NIEUW

Regelmatig horen we van klanten terug dat ze zo tot rust komen in de winkel. Tijdens een workshop raken deelnemers enthousiast om met hun handen bezig te zijn. Dit bracht ons op het volgende idee. Als je het leuk vindt of eraan toe bent om buiten de workshops, lekker met planten en bloemen bezig te zijn, ben je welkom op de OPENATELIERDAG op donderdag. 

Je kunt dit dagdeel ook gebruiken om een persoonlijk kado te maken voor een bekende of voor een bijzondere gelegenheid. Denk aan een mooi boeket met vaas voor een bruiloft of verjaardag. Een welkomsplantenhanger bij een verhuizing of een sfeervol tafelstuk voor een speciaal etentje.

Geef vantevoren door dat je langs wilt komen, hoe laat en zo je wilt, wat je graag wilt komen maken. De winkelruimte en mooie materialen bieden je de gelegenheid om creatief en ontspannen aan de slag te gaan. Onder inspirerende en enthousiasmerende begeleiding van een creatief en coachend bloemist ;) 

Je investering : 10 euro plus materiaalkosten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.